2019年6月23日(日)

[ 編集者:国連・外交統括センター       2019年6月21日 更新  ]

■日時: 06月 23日 (日) 10時 00分  ~  17時 00分

■場所・開催地:関西学院大学 西宮上ケ原キャンパス G号館 202教室

* English follows Japanese *

2019年6月28日および29日に行われるG20大阪サミットに先立ち、トロント大学のG20研究グループと関西学院大学 国連・外交統括センターが共に国際ジョイントワークショップを開催します。SDGsを推進し持続可能な世界をつくるためにG20サミットはいかに機能してきたのか、SDGsの目標達成のため、来たるサミットは何ができるのか、この点で国連とどのように協働してきたのか、G20大阪サミット以降、国連とのパートナーシップをいかに強化することができるのか、を主なテーマとして開催します。

◆当日のタイムテーブルについては、下記【ポスター/Flyer】International Pre-G20 Summit Joint Workshopをご覧ください。
◆事前申込制です。下記Webサイトリンクよりお申込みください。

◆当日は学内の学生食堂などが休館日のため、昼食などはできる限りご用意の上お越しください。
◆会場が変更になりました。

***

This international joint workshop, held on the eve of Japan's G20 Osaka Summit on June 28-29 thus addresses the key questions: How has the G20 summit worked to advance SDGs to build a safe, secure and sustainable world? What will and can it do at the coming Summit to advance these goals? How has it worked with the UN in this this regard. How will and can it strengthen this G20-UN partnership at the Osaka Summit and in the coming years.

◆Time table of the workshop is on the "【ポスター/Flyer】International Pre-G20 Summit Joint Workshop" below.
◆Advance Online Sign-up is required. Please sign-up the following Website link.

◆Cafeterias and shops on the campus are all closed on the day. Please be prepared lunch if necessary.
◆The venue has changed.