2024.07.08.
国際学部 橋本准教授の記事が日本経済新聞に掲載されます / Associate Prof. Hashimoto's Article to be featured on Nikkei

日本経済新聞夕刊内で毎週水曜日に掲載されるコラム「Studies(スタディーズ)」に、国際学部橋本周子准教授が寄稿した記事が掲載されます。

「スタディーズ」は美術や文学の古典作品を今日的な社会テーマに照らして解説するコラムで、7月度の計5回を橋本准教授が担当・寄稿します。
橋本准教授はフランスの美食や食制度、食文化などを専門分野として研究しており、国際学部でも「表象文化論」などの授業を担当しています。
なお、本コラムは日本経済新聞のオンライン版でも購読可能です。

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An article written by Associate Professor Chikako Hashimoto of School of International Studies will appear in "Studies", a column published every Wednesday in the evening edition of the Nikkei newspaper.

"Studies" is a column in which classic works of art and literature are explained in light of today's social themes, and Associate Professor Hashimoto will be writing for this column in July.
Associate Professor Hashimoto specializes in French gastronomy, food systems, and food culture, and also teaches courses such as "Culture and Representation" in the School of International Studies.
The column is also available in the online edition of Nikkei(in Japanese).

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