2020.03.05.
各種行事・活動等の開催について / Policy Regarding University Events and Activities

各種行事・活動等の開催について

関西学院大学は、新型コロナウイルス感染症(COVID-19)への対策として、学生及び教職員の健康と安全確保、そして感染拡大を防ぐ観点から、今後の諸行事に関して、下記のように方針を決めて取り組んでおります。

◆本年3月末までに本学が実施する予定の各種行事・活動等について、以下のいずれかに該当する場合は、中止または延期とします。

なお、課外活動団体等の活動についても、この方針に基づいて判断されるよう、お願いいたします。

1.互いが手を伸ばすと届くような近い距離での接触が、会話などを通して一定時間以上、多くの人々との間で行われるもの
2.参加者が各地から参集し散開するもの
3.集団での飲食または宿泊を伴うもの

As the effects of the novel coronavirus infection continue to spread, Kwansei Gakuin University has decided to suspend or postpone university events and activities for which any of the following are applicable until the end of March, in order to ensure the health and safety of its students, faculty and staff members and prevent further infection. We would also like to ask organizations which conduct extracurricular activities to make their decisions based on this policy.

1. Events and activities where many people will be in contact at an arm’s length distance for an extended period of time, through conversation and other means

2. Events where the assemble participants will disperse after coming from various places

3. Group events where people will eat and drink together, or which require an overnight stay

As a result of discussions based on the above policy, Kwansei Gakuin University has made the following decisions.