2020.03.04.
卒業(修了)証書[学位記]授与の方法について

関西学院大学は3月4日、新型コロナウイルスの感染拡大で卒業式および学位記授与式を中止したことに関連し、卒業(修了)証書[学位記]授与の方法について、卒業生・修了生に対し、下記の通り、通知いたしました。

卒業・修了する学生のみなさまへ

卒業(修了)証書[学位記]授与の方法について

〔学部生〕
大学卒業式を中止したことに伴い、当日授与する予定であった卒業証書等を、次のとおり送付いたします。
送付は2回に分けて行う予定です。
(1)卒業証明書および成績証明書は3月中旬に発送予定
(2)卒業証書や卒業記念品等は3月下旬に発送予定

なお、詳細につきましては、学生向け「教学webサービス」にてお知らせいたしますので、ご確認ください。

〔大学院生〕
大学院の学位記授与の方法については、学生向け「教学webサービス」にてお知らせいたしますので、ご確認ください。

※言語コミュニケーション文化研究科、司法研究科の修了生および全研究科の博士課程後期課程修了生については、別途各研究科からご案内します。

To all graduates

How to Receive your Diploma

[Undergraduate Students]

Kwansei Gakuin University will be mailing diplomas to each graduate as below, due to the suspension of the university graduation ceremony and commencement ceremony.

Items will be mailed out in two stages.
1. Proof of graduation and academic records will be mailed out in mid-March.
2. Diplomas and graduation gifts will be mailed out at the end of March.

Further details will be posted on Kyogaku Web Service.

[Graduate Students]

Information on how graduate diplomas will be awarded will be posted on Kyogaku Web Service.

*As for students who are graduating from the Graduate School of Language, Communication, and Culture, the Law School or other Ph.D. programs, please wait for further notice from each Graduate School.