関西学院は創立125周年を迎えました。

HOME > 先端社会研究所 > 2019年のニュース > Call for Papers (Peer-reviewed): “Annual Review of the Institute for Advanced Social Research”

•

[ 編集者:先端社会研究所   2019年5月30日 更新  ]

Call for papers (peer-reviewed) of the “Annual Review of the Institute for Advanced Social Research” Volume 17 (March, 2020) is now open.

The “Annual Review of the Institute for Advanced Social Research” is the bulletin of the Institute for Advanced Social Research at Kwansei Gakuin University devoted to the advanced social research for the creation of a society that values cultural diversity. We invite papers from a wide range of disciplines and fields that fall within this theme of the institute.

The deadline for manuscript submission is October 31, 2019.

For more information about submitting manuscripts to “Annual Review of the Institute for Advanced Social Research”, read the instructions for contributors. We seek your active support through submissions, subscriptions, and comments.

Please send manuscripts and correspondence to:

Secretariat of the Editorial Board
Kwansei Gakuin University
1-155 Uegahara Ichiban-Cho, Nishinomiya, Hyogo 662-8501, Japan
Phone: +81-798-54-6085 Fax: +81-798-54-6089
E-mail: asr@kwansei.ac.jp
URL for manuscript submission guidelines: https://www.kwansei.ac.jp/i_asr/i_asr_014581.html