2021.02.27.
2021年度 ☆新入生向け☆学生定期健康診断の実施について (Information for New student’s annual health check-up AY2021)

新入生の健康診断は4月より実施いたします。完全予約制となります。

詳細は以下のPDFファイルをご確認ください。

*  Student’s annual health check-ups start in April.

Student’s annual health check-ups are by appointment only.

Please check the following PDF file for details.

西宮上ケ原キャンパス新入生の方は こちら (PDFファイル)

Click "here" for information for NUC’s new students (PDFファイル)

(一部変更あり!)神戸三田キャンパス新入生の方は こちら (PDFファイル)

(Some changes)Click "here" for information for KSC’s new students (PDFファイル)