英語国際のレッスン

[  2010年 02月 15日 更新  ]
1

Today the students in class 4B had an English class and learned the words ”Good idea`”, ”Great idea!” and ”Not a very good idea”. Next they worked together to think of things to do and learned to say ”let’s_______”, as in ”let’s draw a picture”, or ”let’s play badminton”. The students had fun in class learning English with their classmates.