2021.02.12.
2020年度クリスマス献金のご報告(Message of Gratitude for “The 2020 Christmas Charity Drive”)

関西学院では、毎年、クリスマス礼拝や集いで献金をお願いしています。今年度はコロナ禍によるクリスマス行事の中止・変更により、呼びかけの機会が少なくなりました。
しかしながら、教職員、学生、関学関係者の皆さまから、たくさんのあたたかいお気持ちを頂戴することができました。こころより感謝いたします。
寄せられた献金総額、1,062,775円は、関西学院宗教活動委員会より、関西学院と関わりが深い85団体にお送りいたしました。主な献金先は次のとおりです。
深くお礼申し上げますとともに、ここにご報告いたします。

Kwansei Gakuin calls for donations/offerings through the Christmas worship services and gatherings every year. We have had less opportunities of such donations/offerings this fiscal year because of the corona pandemic. However, many teachers, students, staff as well as many other people connected to Kwansei Gakuin joined this charity and expressed their generosity. We would like to express our deepest gratitude for these donations.
Your kind contributions reached to ¥1,062,775. These offerings were sent to 85 social welfare organizations and institutions as well as charities that have a special relationship with Kwansei Gakuin from the Christian Activities Committee. The main places to which the offerings were sent were as follows:
We would like to thank you again for your heartfelt supports.

<主な献金先>
・社会福祉法人日本ライトハウス募金委員会
・社会福祉法人カナンの園
・社会福祉法人ひょうご障害福祉事業協会 チェシャーホームはんしん自立の家