2015.07.23.
台風接近に伴う暴風警報、特別警報発令時の試験および授業対応/Finals and Class Cancellation due to Typhoon (Weather Warnings)

【重要】台風接近に伴う暴風警報、特別警報発令時の試験および授業対応/【Important】Finals and Class Cancellation due to Typhoon (Weather Warnings)

現在、台風が接近しています。暴風警報、特別警報が発令された場合は、定期試験・中間試験および授業が中止または休講となる場合があります。
台風接近に伴う暴風警報、特別警報が発令された場合の措置等については、「教務機構HPの重要なお知らせ」および「教学Webサービス」で情報を随時更新しますので、各自で確認してください。

対象となる地域や時間帯については「大学学部(大学院)の授業・試験実施に関する警報発令および交通機関ストライキの場合(等)の取扱要領」にて各自で確認してください。

なお、司法研究科は試験時間が異なるため、司法研究科のホームページにて連絡します。

At the moment, a typhoon is approaching Japan.
Finals & mid-year examinations and classes will be cancelled if a Weather Warning is issued.
Information regarding class cancellation will be posted on the Organization for Academic Affairs website or updated on the Academic Web Service (Kyogaku-Web Service) below.
Confirm details as required.

You can confirm the details of University Regulations regarding class cancellation due to Weather Warnings in the following.